کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت ‌های اخیر (۲۰۱۵)

مواد لبنی از جمله مواد غذایی ضروری برای بدن هستند که برای تشکیل استخوان‌ها و عملکرد عضلات و دیگر موارد در بدن لازم‌اند. مواد لبنی هم همچون دیگر مواد غذایی در معرض آلودگی میکروبی قرار دارند که موجب بروز بیماری‌های در انسان می‌شوند. کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت‌ های اخیر نیز این … ادامه خواندن کتاب لاتین میکروب شناسی و بیوشیمی لبنیات: پیشرفت ‌های اخیر (۲۰۱۵)